Sunday, November 19, 2017   
 
   

 

 

Научен собир  
Почитувани,
 
чест ни е да Ве поканиме на Меѓународниот научен собир
 
 
ЕВАЛУАЦИЈАТА ВО НАСТАВАТА ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ И КНИЖЕВНОСТИ
 
кој ќе се одржи на 12 септември 2016 год. на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, како дел од активностите во рамки на истоимениот факултетски проект.
 Поканата и Пријавата за учество на овој Собир може да ги видите со кликање на линковите означени подоле.
Со почит,