Работилница за креативно пишување

Се известуваат студентите дека на 17.04. (вторник) од 16.30ч, на Катедрата за англиски јазик и книжевност проф. Claudia Doroholschi од West University of Timisoara, Романија, ќе одржи работилница за креативно пишување.

Заинтересираните студенти за оваа работилница можат да се пријават во Библиотеката за англиски јазик најкасно до петок, 13 април.

Почеток

3:35 AM

петок, јуни 22, 2018

Крај

3:35 AM

петок, јуни 22, 2018

Адреса

БУЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ 9А, СКОПЈЕ, МАКЕДОНИЈА

Учесници на настанот