demo_image

Мери Лазаревска

Доцент
e-mail: mlazarevska@gmail.com
Телефонски бр. кабинет: 02 3240 440
Термини за консултации: понеделник:  10:00 – 11:00 ч

 

Настава на додипломски студии: Современ англиски јазик 1 и 2

Англиски јазик за правни студии

 

Преземете ја биографијата

Други членови