Контакт: doktorski@flf.ukim.edu.mk

СООПШТЕНИЕ за студентите кои студираат на трет циклус студии според ЕКТС

1. ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ВТОРАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Пријавувањето на испитите за летниот испитен рок за студентите на трет циклус студии ќе се реализира во периодот од 3.5.2018 г. до 10.5.2018 г. со следниве документи:

  • Индекс;
  • Пријава за испит со уплатница од 50,00 денари за административна такса за секој испит поединечно;

 

2. ПОЛАГАЊЕ ИСПИТИ ВО ВТОРАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Полагањето на испити во втората испитна сесија ќе се реализира во периодот од 21.5.2018 г. до 15.6.2018 г.

Кликнете на документите подолу за да ги преземете во PDF верзија.