Втор циклус – постдипломски студии: испитна сесија

СООПШТЕНИЕ за студентите кои студираат на втор циклус студии според ЕКТС

I. ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ЕСЕНСКИОТ ИСПИТЕН РОК
Пријавувањето на испитите за есенскиот испитен рок за студентите на втор циклус студии ќе се реализира во периодот од 26.8.2019 г. до 27.8.2019 г. година, со следниве документи:
– Индекс;
– Пријава за испит;
Студентите се должни претходно да ги имаат пријавено испитите во нивниот I-know профил.

II. ПОЛАГАЊЕ НА ИСПИТИ ВО ЕСЕНСКИОТ ИСПИТЕН РОК
Полагањето на испити во летниот испитен рок ќе се реализира во периодот од 1.9.2019 г. до 27.9.2019 г.

Почеток

12:00 AM

август 26, 2019

Крај

12:00 AM

август 27, 2019

Учесници на настанот