Гостување во рамките на програмата Еразмус+

Почитувани,

Ве информираме дека м-р Матеја Лутар од Центарот за словенечки јазикк како втор/странски јазик, при Филозофскиот факултет при Универзитетот во Љубљана којашто гостува на Катедрата за македонски јазик и јужнословенски јазици, преку европската меѓународна програма за размена на наставници и студенти Еразмус+, на 17.04.2018 г. (вторник) со почеток во 13:00 ч., во просторијата Темпус, ќе одржи предавање на тема: Цанкар по Цанкар: инспирација или комерцијализација (Cankar po Cankarju: inspiracija ali komercializacija?). Предавањето ќе биде на словенечки јазик. Ги покануваме сите заинтересирани да присуствуваат на предавањето.

Почеток

12:00 AM

април 16, 2018

Крај

4:00 PM

април 17, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот

Остави одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *