Десетти научен собир на млади македонисти – Kонференција во чест на проф. Лилјана Минова-Ѓуркова

Почитувани,

Ве покануваме да учествувате на Десеттиот научен собир на млади македонисти – Конференција во чест на проф. Лилјана Минова-Ѓуркова, што ќе се одржи на 10–11 мај 2018 година на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје.
Информации на следниот линк.
Пријава за учество на следниот линк.

Почеток

8:00 AM

април 4, 2018

Крај

11:00 PM

мај 10, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот

Остави одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *