Доделување на наградата „Вавилон“ за 2018 година

Се известуваат сите заинтересирани студенти дека  доделувањето на наградата „Вавилон“ за 2018 година за најдобар млад книжевен преведувач  од јазиците што се зборуваат во ЕУ на јазици што се зборуваат во Република Македонија во организација на Здружението на преведувачи и толкувачи на РМ и Делегацијата на ЕУ во Република Македонија  ќе се одржи на  26.09.2018 г. со почеток во 18 часот во просториите на МКЦ.

Почеток

12:00 PM

септември 21, 2018

Крај

6:00 PM

септември 26, 2018

Адреса

МКЦ, Скопје

Учесници на настанот