Испитна сесија август/септември 2018 – прв циклус, додипломски студии

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА СЕСИЈАТА АВГУСТ/СЕПТЕМВРИ 2018

3.7. – 14.8.2018 до 23:59 ч. – електронско пријавување на испити

Од 15.8.2018 – казнен рок за пријавување

Термини за сесијата:

15.8. – 27.9.2018

Информации на Студенти – испитни сесии.

Почеток

12:00 AM

јули 2, 2018

Крај

12:00 AM

август 14, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот