Испитна сесија јануари 2019 – прв циклус, додипломски студии

ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА СЕСИЈАТА ЈАНУАРИ 2019

13.12.2018 – 13.01.2019 до 23:59 ч. – електронско пријавување испити

Од 14.1.2019 – казнен рок за пријавување*

Термини за сесијата:

Прва декада: 14.1. – 30.1.2019
Втора декада: 31.1. – 15.2.2019

Информации на Студенти – испитни сесии.

Почеток

12:00 AM

декември 13, 2018

Крај

12:00 AM

јануари 13, 2019

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот