Конкурс Erazmus+ за летна пракса 2017/2018

Рокот за пријавување за летна пракса во рамките на Erazmus + се продолжува до 30 април 2018 година.

Сите потребни информации за пријавување можете да ги најдете на следната врска.

 

Почеток

12:00 AM

април 5, 2018

Крај

12:00 AM

април 30, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот