Нов број на списанието Folia Philologica Macedono-Polonica 9-10

Излезе од печат новиот број на списанието Folia Philologica Macedono-Polonica 9-10, Зборник од Десеттата македонско-полска научна конференција, одржана на 15 и 16 јуни 2017 г. во рамките на Меѓународниот славистички собир. Им благодариме на сите учесници што ја збогатија содржината на ова издание со своите научни трудови.

Почеток

12:00 AM

април 4, 2018

Крај

12:00 AM

април 22, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот

Остави одговор

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *