Оглас за пракса во Македонски Телеком АД – Скопје

Македонски Телеком АД – Скопје, сакајќи да обезбеди беспрекорна услуга на нашите корисници и за време на празничниот период, тргна во потрага по студенти, со кои заедно ќе обезбедиме единствено корисничко искуство. Тие ќе стекнат нови знаења и ќе бидат дел од нашите новогодишни проекти, а ние нова енергија и ведар дух за иста цел.

Доколку сте размислувате на тоа како да го збогатите своето CV, ви нуди единствена можност да бидете дел од тимот кој работи на проекти кои се организирани во Продажните салони.

Се што треба да направите е да се пријавите на истиот.

Месечниот надоместок кој ќе го примаат студентите изнесува 10.000 денари.

Своите биографии студентите да ги доставуваат на следнава е-маил адреса: sonja.kargova@telekom.mk со назнака за продажни салони.

ПРОДАЖБА – ангажираните практиканти согласно табелата подоле би ги извршувале следниве активности:
– ангажманот се однесува на helpers за промовирање на нови кампањи и производи на компанијата
– помош при наплата на сметки на Терминалот за самонаплата
– помош на вработените во салоните

Почеток

12:00 AM

октомври 15, 2018

Крај

12:00 AM

декември 25, 2018

Учесници на настанот