ОТВОРЕН ДЕН ЗА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ 

ОТВОРЕН ДЕН ЗА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ 
 
На 13.9.2018 год. (четврток) во 12.00 ч. во А1 (Филолошки факултет „Блаже Конески“) ќе се одржи информативна средба за програмата ЕРАЗМУС+. (в. Конкурс)
Ве покануваме да присуствувате и да се запознаете со можностите за остварување мобилност преку програмата ЕРАЗМУС+.

Почеток

12:00 PM

септември 13, 2018

Крај

3:00 PM

септември 13, 2018

Адреса

bul. Goce Delchev 9a, 1000, Skopje

Учесници на настанот