ОТВОРЕН ДЕН НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

На 13.9.2018 год. (четврток) во 12.00 ч. во Амфитеатарот бр. 1 – А1 (Филолошки факултет „Блаже Конески“) ќе се одржи информативна средба за програмата ЕРАЗМУС+. (в. Конкурс)

Ве покануваме да присуствувате и да се запознаете со можностите за остварување мобилност преку програмата ЕРАЗМУС+.

Почеток

12:00 AM

септември 3, 2018

Крај

1:00 PM

септември 13, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот