ОТВОРЕН ДЕН на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“

Отворен ден на УКИМ

Запознајте го нашиот Универзитет…

Информирајте се за можностите за студирање на најстариот и најдобро рангираниот Универзитет во Македонија, со европски признати дипломи и избор на повеќе од 200 студиски програми.

Одлична забава со Breakdown band (со Пеце Суперхикс) и DJ Irie Scratch

Локација: Кампус на технички факултети (МФС, ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ)

5 мај 2018, од 10.00 – 17.00 ч.

 

Почеток

10:00 AM

април 27, 2018

Крај

5:00 PM

мај 5, 2018

Адреса

Кампус на технички факултети (МФС, ФЕИТ, ФИНКИ, ТМФ)

Учесници на настанот