Повик за учество на Фестивал за франкофонски студенти во Ереван, Ерменија

Почитувани студенти,

На линкот подолу се наоѓа повик за учество на Фестивал за франкофонски студенти кој ќе се одржи од 01.07-05.07.2018 г. во Ереван, Ерменија. Крајниот рок за пријавување е 06.05.2018 г.

https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-a-candidatures-2018-festival-etudiants-francophones-europe-centrale-orientale-divers-ensemble/

Почеток

12:00 AM

март 29, 2018

Крај

11:00 PM

мај 6, 2018

Адреса

Ереван, Ерменија

Учесници на настанот