Трет циклус – докторски студии: испитна сесија

СООПШТЕНИЕ за студентите кои студираат на трет циклус студии според ЕКТС

I. ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ЕСЕНСКИОТ ИСПИТЕН РОК

Пријавувањето на испитите за есенскиот испитен рок за студентите на трет циклус студии ќе се реализира во периодот од 29.08.2018 до 31.08.2018 година, со следниве документи:

  • Индекс;
  • Пријава за испит со уплатница од 50,00 денари за административна такса за секој испит поединечно

II. ПОЛАГАЊЕ ИСПИТИ ВО ЕСЕНСКИОТ ИСПИТЕН РОК

Полагањето на испити во есенскиот испитен рок ќе се реализира во периодот од 05.09.2018 до 27.09.2018 година.

Почеток

12:00 AM

август 30, 2018

Крај

4:00 PM

септември 5, 2018

Адреса

бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Учесници на настанот