10th ELTAM International Conference

Conference announcement:10th ELTAM International Conference

Conference title: Educate and Empower: from a more creative and elightened teacher to a more forceful and cultivated student

Date:  19-21.10.2018

Venue:  Hotel Drim, Struga, Republic of Macedonia

 

Се известуваат сите заинтересирани студенти дека можат да пријават презентација на постер (наслов и краток апстракт) најдоцна до 15.09.2018 на следнава и-мејл адреса eltamconference@eltam.org.mk

Повеќе информации за конференцијата можете да најдете на http://eltam.org.mk/tabs/view/328c5e77d7c2774ee44bc6dfc45b4793

Почеток

12:00 AM

октомври 19, 2018

Крај

12:00 AM

октомври 21, 2018

Адреса

Хотел „Дрим“, Струга, Р. Македонија

Учесници на настанот