demo_image

Раду-Михаил Атанасов

Виш лектор
e-mail: mihajloatanasov@yahoo.com
Телефонски бр. кабинет: 02/3 240 408
Термини за консултации: Вторник 13:00-14:30

 

Настава на додипломски студии: Современ романски јазик и граматика на романскиот јазик

Преземете ја биографијата

Други членови