21
октомври
10th ELTAM International Conference
12:00 AM - 12:00 AM
Хотел „Дрим“, Струга, Р. Македонија

Conference announcement:10th ELTAM International Conference Conference title: Educate and Empower: from a more creative and elightened teacher to a more forceful and cultivated student...

10
октомври
Logo
Информации за Втор циклус студии по конференциско толкување 2018-2019
12:00 AM - 12:00 AM
бул. Гоце Делчев 9а, Скопје, Македонија

Информации за Втор циклус студии по конференциско толкување 2018-2019 Постер-промоција за Втор циклус студии по конференциско толкување 2018-2019